Dennis Hørmann »

“Vidste du, at Fundraiseren.dk har hentet penge hjem fra private fonde og offentlige puljer til projekter inden for de fleste fagområder?"
Rasmus Munch »

"Vidste du, at private fonde og offentlige puljer hvert år uddeler flere milliarder kr. til projekter og aktiviteter i Danmark?"
KUNDECASES

FREESTYLE PHANATIX

Fundraiseren.dk hjalp Freestyle Phanatix med at realisere deres Hip hop turné.

Hiphop turné til danske asylcentre

Gennem en intensiv danseteater turné og workshops til 16 danske asylcentre har dansetruppen Frestyle Phanatix bidraget til at motivere børn og unge til at følge deres rollemodellers eksempel om at lave noget, som de brænder for.

Projektet har haft stort fokus på workshops med det formål, at børnene skulle blive fascineret af bevægelserne i Breakdance og inspireres til et liv med dans og bevægelse. Samtidig indeholder breakdance kulturen et positivt værdisæt, som børnene kontinuerligt kan forholde sig til og lære af.

Ny vinkling åbnede op for nye fonde

Projektleder Anders Merrild udtaler: "Vi har i de seneste år mærket en voldsom konkurrence. Der er kommet flere ansøgere til og både Kunstrådet samt fonde er begyndt at stille større krav til indhold og kunstnerisk kvalitet.

På den baggrund søgte vi ekstern hjælp til fundraising og vores valg faldt på Fundraiseren.dk, som især har hjulpet med at vinkle vores projekter til også at omhandle det sociale område. Det har givet resultater og åbnet op for nye støtteordninger, som vi aldrig tidligere har søgt.

Vi har været utrolig glade for samarbejdet med Fundraiseren.dk, som bl.a. har ført til fuld finansiering af vores turné til danske asylcentre med forestillingen "Future roads". Vi er allerede i dialog omkring fundraising til andre projekter."

730.000 kr. fra private fonde

Fundraising processen varede ca. 4 måneder og der blev i alt indhentet 730.00 kr. til projektet fordelt på 3 private fonde og 1 legat
Få hjælp til fundraising og realiser dit drømmeprojekt » 
KONTAKT OS HER
Evt. kommentar:
*
Organisation:
 
Hjemmeside:
 
Navn:
 
Telefon:
*
E-mail:
*
FUNDRAISEREN.DK | +45 30 499 655 | CVR 32 74 33 58 | KONTORER I SILKEBORG OG KØBENHAVN